divendres, 25 de març del 2011

De dissecar

Asseguts l'un al costat de l'altre, van començar a suar... Aquells moviments els posaven nerviosos. No es coneixien de res. Però ja s'havien creuat la mirada en més d'una ocasió. Ell havia aprofitat més d'una ocasió per veure-li el cos, sobretot quan ella estava s'ajupia o quan es posava dempeus. Ella li havia mirat, tan sols un cop, la seva mà esquerra.
-I a vegades, i a vegades... i tants cops,  tants cops... i sempre, i sempre... -Va dir ell en veu baixa sense acabar les frases. I ella l'escoltava, però tancava els ulls. Estava nerviosa, només escoltava el silenci assassinat per un soroll brunzidor.
-No vull... no vull... no... -Va dir ella.
Un sotrac fort i un sospir. Ella li va agafar la mà que tant havia mirat i ell es va girar per besar-la. Van unir els seus llavis pintant una escena grotesca. Els seus companys es quedaven sense aire, però ells dos mantenien els rostres units, amb els ulls tancats. I ni la partició de l'escenari, ni l'esbojarrada situació plena d'aire i mancada de vida els va poder separar.
I junts van arribar al destí. Un destí ple de mort. On la mort estava plena d'amor. I les mans van sortir disparades, separant-se del cos; però es mantingueren unides. I degollats van quedar, plens de sang; però amb la unió perenne de qui ha volat per sobre de la vida, sense importar-li el què diran.
I com n'és de trista, diran. I com n'és de complicada, pensaran. I més que xafardejaran mentre mirin els dos caps sense cos, exposats en el museu de la ciutat, dissecats.

6 comentaris:

Gemma ha dit...

Redeu Yves!! He de pensar i esperar opinions, però que bèstia!!

Judith ha dit...

jajajajajaj! mira que no se perquè ja m'esperava un final així! Si es que sembla que hagis d'assassinar a tots els amamants!!! ;P

Anna Maria Villalonga ha dit...

hehehehe. macabre macabre, com tots els museus de figures, per més agradable que el vulguin fer. Tant els museus de cera com, evidentment, els llocs amb animals dissecats, són d'antuvi llocs macabres i estranys, com si el temps s'hi hagués aturat.
Que fort.
Mira, em sembla que m'has inspirat algun relat.
Un petonet.

Yves ha dit...

@Gemma: si ho veus bèstia, per què esperar-se!? Ja ho tens!

@Judith: jo no assassino a ningú!

@Anna:a mi el museu de cera em fa por... Ja compartiràs el relat!

Coses de Llàbiro ha dit...

Imaginat-se històries al museu?

Anna Maria Villalonga ha dit...

Bé, en tinc tres o quatre de pensats, Yves, però no trobo el moment de posar-los en paper. No tinc temps, però evidentmente, serà degudament compartit.