dijous, 16 de juny del 2011

D'impulsos

En Joan toca la guitarra. La Maria fa una calada profunda mentre tanca els ulls. En Pere i la Marta es besen apassionadament, clavant-se les ungles sobre la pell, els seus llavis estan tan units que la mandíbula d'ella es deforma lentament. I en Ricard resta assegut a una cadira, mirant el bell espectacle de la humanitat. Pensa si la rossa del racó, aquella que porta uns pantalons curts i una brusa d'estiu, l'haurà vist. I pensa en això i en tantes d'altres coses més que no recorda la raó que la conduit fins allà. S'oblida per complet i vola barris enllà, convertint sa vida en un joc i adulterant unes imatges que semblen roses, però que no ho són. I tarda en adonar-se del verd de davant seu, cremant, mig rogenc. I la mescla de colors li fa gràcia. I riu. I es pentina un cop i un altre, impulsivament. I torna a riure. I li fa gràcia tot el que veu. Tot i que no veu el que realment veu. Però no li importa veure el que no veu; tot el contrari, està tranquil, relaxat. I està tan content que cau i no es fa mal. I des del terra veu el mateix, però amb una perspectiva diferent. I és tan diferent el que veu que li sembla igual. I els sons que penetren en el seu cervell són variats. Sent la guitarra d'en Joan. Percep les inhalacions de la Maria. Escolta els gemecs d'en Pere i la Marta. I capta els seus pensaments, com si fossin d'algú altre. I riu del que diu ell mateix. Se sent feliç i somriu.

5 comentaris:

Judith ha dit...

M'agrada llegir el relat un parell de cops... sembla com si d'una roda rodant es tractés! bon exercisi, jijiji. Petonets

Anna Maria Villalonga ha dit...

a mi m'ha recordat els exercicis aquells dels budistes, que deia en Lobsang Rampa. Separar-se del cos, volar ingràvid i captar, únicament, sensacions. Estar per damunt de tot.
Amb la droga, amb la ment, amb la imaginació? Qui ho sap!

Gemma ha dit...

A mi en fa pensar en la sensació que es te amb la droga, on tot és relatiu. Una manera de no pensar, una manera de tirar endevant.

Yves ha dit...

@Judith: :-)

@Anna: Veure'ns més enllà del propi jo, no?

@Gemma: De no pensar o de pensar d'altra forma, no? Desvirtuant la realitat, però... això sempre ho fem! ;-)

Coses de Llàbiro ha dit...

No per ser a un lloc hi ets realment. De vegades només hi ets de cos present, no?
Els noms, veus!