dilluns, 7 de novembre del 2011

De dilluns


Dilluns, s'inicia el moviment. La mandra queda enganxada als ulls mentre ells dos es treuen les lleganyes. Estan estirats al llit. No volen treure's els llençols del damunt. No volen aixecar-se. Però hauran d'abandonar els besos per començar una rutina cíclica e infinita. Primer la dutxa, després les dents, a continuació la roba, tot comença, res acaba. 
Els dos es distanciaran, ell marxarà al centre de la ciutat a treballar, ella anirà als afores. Ell es passarà tot el dia assegut a un despatx, contemplant una pantalla plena de números. Ella muntarà a cavall, donarà de menjar als animals, netejarà la quadra. Ell mirarà, de tant en tant, la foto que té d'ella a sobre la taula. Ella es tocarà el collaret que ell li va regalar el primer dia que es van besar.
La vida del dilluns transcorre separant i, després, unint. El retrobament a casa és feliç, cada un amb la seva parella, cada un amb la seva família.

7 comentaris:

Gemma ha dit...

Que dolç i bonic avui no ??? Hi ha truc??

Judith ha dit...

Ara feia temps que no apareixien uns mamants per aquí... Sóc del parer que si no ets feliç, millor començar de nou, però suposo que és fàcil dir-ho si no estàs en aquesta situació, no?

Anna Maria Villalonga ha dit...

Això de muntar a cavall i tal és molt xulo! Bona feina, la d'ella.

Yves ha dit...

@Gemma: a l'última frase...

@jud: i qui ha dit q no siguin feliços portant una doble vida?

@anna: es veu q al personatge li agrada anar amb animals...

Coses de Llàbiro ha dit...

Portar una doble vida ha de ser molt complicat!

Gemma ha dit...

No no era "aquest truc". Aquest ja el sabia.

Yves ha dit...

@Làbiro: complicat i divertit, o estressant!!!!!!