dimarts, 22 de novembre del 2011

De forats


El teu sexe és tan brut com podrit. Ferum de gata salvatge. Trista mirada perduda. No aixequis el cap o vomito. Llepo les teves negres dents, cercant menjar, fruint amb la teva deixadesa. Llavis escarpats, plens de sang resseca. Narius bruts que no només fan tuf d'indigestió, sinó que resten plens de mocs secs. Acariciar-te és repassar un cartró de vidre. De porca com ets, t'haurien de tancar entre truges. Menjar glans i caminar entre fems hauria de ser un plaer pel teu fastigós cos ple de llagues. L'excedent de greix et crea una figura mòrbida. Ets l'ombra del no-res.
Però jo gaudeixo veient-te nua, desprotegida. No caldria ni lligar-te, però ets tan poca cosa, un ésser immund, tacat dels propis excrements; caldria anomenar-te la reina sutjosa: però ben cert és que ni així series reina. Per molt llardosa que siguis, plena d'orins i nafres; ni els insectes vénen ja a veure't. Només jo goso entrar a aquest forat per posseir-te sòrdidament.

7 comentaris:

Gemma ha dit...

REDÉU ESTIC FENT EL DINAR !!! Ara no sé si podré diguerir-ho bé. :(

Coses de Llàbiro ha dit...

M'acabes de donar el dinar!;)

Judith ha dit...

Un relat molt desagradable. S'han donat alguns casos de gent que ha estat en captiveri que ha patit abusos tal i com tu els expliques, així que per molt desagradable que ens pugui semblar, pot ser ben be un cas real...

Yves ha dit...

@Gemma i @Llàbiro: Fantàstic! Això buscava, que tinguéssiu nàusees.

@Jud:La dona degradada al màxim exponent... o és l'home qui es degrada en fer això? tot pot ser, tot és...

Gemma ha dit...

Que mala persona que ets!

Yves ha dit...

@gemma: no tindries nàusees davant d'una situació semblant? doncs havia de crear les mateixes sensacions!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Ecs!