dijous, 2 de maig del 2013

Relat de descobrir


Un parell d'hores més tard arribava a casa. Estava una mica ebri, havien begut vinet blanc per acompanyar l'àpat i un parell de gotets de vi d'Oporto per les postres. S'ho havia passat d'allò més bé; però al cap, des de feia molta estona, només tenia una cosa: el llibre.
El primer que va fer, en entrar a la seva habitació, va ser despullar-se, quedant-se només en calçotets. Va encendre una cigarreta i va obrir la seva bossa de mà. Allà dins estava el seu 
tresor. Va agafar-lo amb compte, el va olorar i es va excitar. Era el moment d'estirar-se i començar a llegir, va col·locar el coixí doblegat darrere la seva nuca, a tocar del capçal i mig assegut va iniciar una lectura que durà ben poc. 
Als pocs minuts d'iniciar aquella història el seu cap ja era a una altra banda. Pensava en la propietària del llibre segrestat, pensava en com ho faria per reclamar un rescat, pensava en què demanaria a canvi del retorn. I mentre ho pensava se li posava dura. Aquell llibre, unes hores abans, estava amagat entre les coses més íntimes d'ella. Per tant, pensava, era innegable que no era un llibre més. Havia aconseguit robar-li una part molt important, qui sap en quina quantitat. 
I mentre es tocava es preguntava si ella ja hauria descobert alguna cosa...

1 comentari:

Judith ha dit...

al final sabrem de què va el llibre!!! ;P