dijous, 20 de febrer del 2014

Relat de grasses

Són tan grasses que no caben al llit individual, per això sempre busquen nois amb casa, per poder dormir amb ells en llits matrimonials. Mengen sense parar, no fan lletjos ni a dolços ni a salats; però la seva passió són els greixos. Poden menjar hores i hores, només s'aturen per mantenir relacions sexuals; tot i que, algunes vegades arriben al zenit quan combinen ambdues passions.
Vestides amb texans ajustats o amb faldilles que ensenyen cuixots. Mostren orgulloses el seu escot, amb el gran pitram per davant. Són atrevides i, algunes, porten robes transparents. No amaguen les motlles ni la celulitis. El seu objectiu és lluir per caçar.
Com abelles buscant mel vénen els homes excitats. Saben que allà poden trobar-ne de totes les mesures. Algunes passen dels cent quilos, d'altres no hi arriben, però totes tenen en comú la voluptuositat de les seves formes. Altes, baixes, rosses, morenes, amb ulls blaus o marrons. Són grans i es mostren sensuals. És el seu moment i no el deixaran escapar.
Al llit es posen a quatre potes, d'esquenes estirades o de cara; però mai a sobre, no voldrien pas xafar alguna de les seves víctimes. Col·loquen el mamellam protegint el cap dels seus homes. Porten llenceria de mesures exagerades. Talles grans per peces petites. Teles de seda sobre pells greixoses. Es deixen grapejar i escolten, excitades, com els hi profereixen marranades. Sovint els hi diuen grasses, panxudes, obeses, culgrosses, ventrudes, vaques... i elles segueixen cavalcant, saben que són el centre d'atenció. Agraeixen l'instant diví que els mascles els hi atorguen a cop de fuet.
La reunió anual de grasses ha arribat al Comptat dels Prims de Northwood.