dimecres, 9 d’abril del 2014

Relat de polítics


Si els romans en lloc de túniques portessin tovalloles, no lluitarien ni parlarien al Parlament, només estarien en saunes d'aigua calenta debatent entre la boira causada pel vapor d'aigua. 
El soldat Julius, cosí germà de l'Emperador Suprem, porta estona a la sauna; no vol canviar-se i assistir a l'interessant intercanvi d'opinions que ara mateix es dóna a la sala cinquena del Parlament. Amb ell, uns amics i unes amigues, galifardeus tots ells, juguen a un esport del tot novedós. Es tiren una pilota d'un costat a l'altre, tot activant els seus músculs fent esport. A primera vista pot semblar una situació ben planera, amb homes i dones jugant a waterpolo, però si ens endinsem en el tenebrós ambient a través de la boira veurem com ells van nus i elles ja no porten ni roba ni tovallola. Fa una estona estaven tots junts a la taula, devorant el menjar que els criats els havien servit i les begudes alcohòliques que entre tots els contribuents han pagat. Per sort, el menjar, el bany i l'esport rebaixen l'estat etílic de tots ells, encara que, com és evident amb la falta de roba, no s'aconsegueix del tot.
El soldat Julius no se'n recorda de la cita amb els polítics, però sí és conscient que, entre totes les seves amigues, n'hi ha una que no li ha fet cas. Després de beure sense parar, s'ha adormit en el primer llit que ha trobat. Entre punt i punt, sota el concepte d'excuses barates, Julius abandona el partit i visita la seva amiga. Li parla, tot i que ella es fa la dormida. L'acaricia, tot i que ella es fa la dormida. Col·loca la seva mà sota els seus genitals i observa, amb claredat, com ella es fa la dormida. D'altra forma estaria quieta i no participaria en el joc.
El que podria esdevenir una escena eròtica, en el temple de Julius no és més que un combat. Una dama que l'ha refusat ara té les mans sota els seus testicles, es deixa desvestir i no protesta quan li acaricien els pits, ans el contrari, col·loca el cos de forma que tot sigui més fàcil. Li caldria la bandera del Parlament per onejar-la com un campió, però no porta ni túnica ni tovallola, està completament nu fruint d'una batalla d'honor que molt té de política.