dilluns, 11 de maig del 2015

Relat de perversions

Tots tenim les nostres coses. Les nostres aficions, gustos, secrets, desitjos ocults i actes depravats que no diem mai a ningú. Com a escriptor només puc fer una cosa, oblidar-me de tot i entrar en una ment nova, diferent, que viu coses intensament. Així ho faig viatjant dins d’aquesta noia, tan bella que cap ploma mai no podria descriure.
Quan la lluna plena il·lumina l’habitació d’aquell pis, ella tanca els llums. Resta sola. Estirada. Vestida. Li agrada tant mirar per la finestra que assenyala el satèl·lit blanquinós i li demana que s’amagui, amb ella, dins del llit.
El seu marit no ve a dormir, tota la setmana que és fora, treballant. Ella aprofita per jugar amb la seva amiga, la imaginació, i donar-li un cop de porta a l’estancament que li ofereix cada dia el seu home. Entre els llençols, la lluna i ella parlen en veu baixa. Per fi pot dir tot allò que normalment no li deixen. No escolta cap negativa. No sent cap burla. Els seus desitjos són compresos i ningú ni res pot aturar-la.
Sense obrir els llums, va al lavabo. Entra a la banyera, tota vestida, i pensa. No sap què ha de fer. Però vol fer-ho. Un dia li va suggerir a la seva parella. Des d’aleshores que ja no li explica cap intimitat més. Es despulla del tot. S’estira a la banyera. No obre el pas d’aigua. Està molt nerviosa. La mà li tremola. Pensa que si es toca una mica potser es calmarà.
De sobre se n’adona que no ha tancat la clau del pis, s’alça i va corrents a tancar. De tornada es veu al mirall. Li agrada el que veu. S’encén i torna a pas lent fins al bany, on acaba posant-se altre cop dins la banyera. Ara sí, pensa. Es toca, fa. S’acaricia. Té l’entrecuix ben net, sense pèls, rasurat. Tota ella està ben neta per fora. Però aviat s’embruta. Es deixa anar. S’eximeix. Executa aquell acte prohibit i, mentre mou els dits amb rapidesa, mentre el clítoris sobresurt entre els llavis vaginals, mentre nota que entra al món de les perversions, allibera l’esfínter. Es ruixa la mà, s’esquitxa el cos. S’embruta de tal manera que la font li deixa la mà mullada i calenta. Tan calenta que no pot evitar endur-se-la a la boca. Es mulla els llavis. Ho tasta. Li agradaria que el seu home fos allí, experimentant amb ella. Però està sola i ho estarà per sempre.
I jo tanco el relat sense voler afegir cap frase moralitzadora. Un punt i final serveix suficientment perquè cada lector encabeixi tot el que ha llegit i ho faci viatjar en el seu interior, tant si és brut com si és net.